Χωρίς άγχος με ΟΦΗ  

04/03/2017 - 10:59 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2017 - 17:50

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στον «Ταρλά», που αριθμεί τρία σερί ματς, στοχεύει η ΑΕΛΚ παρά το ότι αυτή τη φορά καλείται να αντιμετωπίσει ένα εκ των φαβορί για την άνοδο, τον ΟΦΗ (5/3, 15:00).

Ο Δημήτρης Γαβαλάς και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ομάδα του Ηρακλείου μόνο τυχαίος αντίπαλος δεν είναι, ωστόσο με δεδομένο ότι έφυγαν με το βαθμό από το «Γεντί Κουλέ» στον Α’ Γύρο, θα ήθελαν πολύ να επαναλάβουν την επιτυχία τους ή ακόμα καλύτερα να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Για την αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς, ο προπονητής των Καλλονιατών δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μανιάτη, ο οποίος ταξίδεψε μάλιστα στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί ξανά και να καθοριστεί ο τρόπος αποθεραπείας του. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στο χέρι από σύγκρουσή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ΑΕΛΚ, πέραν των επίσης γνωστών από τους τραυματισμούς των νεαρών Τζελίδη και Γιώργου.

Την αποστολή αποτελούν 19 παίκτες και πρόκειται για τους εξής: Παπαδόπουλος, Μαλλής, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Λίταινας, Γιουκαρής, Κροτσίδας, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Τριανταφύλλου, Ναούμ, Μέξης, Μέγκαχεντ, Σβόγιτς, Σισέ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ απηύθυνε κάλεσμα προς τους φιλάθλους, να δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες, ενισχύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ για την αποφυγή του υποβιβασμού από τη Football League.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Φωτιάς από την Πέλλα, με βοηθούς τους Δόση (Αθηνών) και Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey